Cuina
La nostra cuina entronca directament amb la cuina dels avis, sense perdre mai de vista les noves tecnologies, és bàsicament la cuina tradicional catalana i de mercat, que corre a càrrec del Chef Josep Robert.
Disposem de dos classes de menú, un per diari més econòmic (10,50€) i un per dissabtes, diumenges i festius, més extens (15,50 €). Aquest menús estan sempre compostos per un entrant, un primer plat, un segon plat i postres. Per suposat, tots els plats que surten al menjador inclosos les postres són sempre elaborats a la nostra cuina .
D’aquesta cuina nostra podríem destacar plats com per exemple:
Dels entrants destacaríem: els musclos marinera, gambetes saltades amb all, diverses cremes (carbassa, carbassó, pastanaga...) escudella barrejada, la nostra de sopa de brou, entremesos de pescador.......
Primers plats dels que destacaríem : Paella marinera (variant de l’arròs negre), fideuà, arròs amb conill i cargols, les faves a la catalana, la brandada de bacallà, les patates amb bacallà, canelons, pebrots del piquillo farcits, torrades amb escalivada i anxoves....
Segons plats: diverses carns a la brasa, vedella amb bolets, pollastre amb gambes i escamarlans, pollastre rostit a l`estil de l’àvia, conill amb samfaina, peus de porc amb gambetes, espatlla de xai rostida, i diversos peixos com suquet de sèpia amb musclos, gambes, escamarlans, llenguado, tronc de tonyina, calamars i sèpia.......
En quan a les postres : tota classe de mousses d'elaboració pròpia (xocolata, cafè, iogurt...), crema catalana, flam, pomes al forn..... tot fet a casa. |